Waas & Dender

Contact

078/ 35 34 35

contact@cggwaasendender.be

Vestiging Sint-Niklaas (hoofdzetel)
Parklaan 14B
9100 Sint-Niklaas

Vestiging Lokeren
Uerbergdreef 12
9160 Lokeren

Vestiging Dendermonde
Koning Albertstraat 14
9200 Dendermonde

Klachten en ideeën

Hulpverlening is een menselijk proces en dus is het mogelijk dat je niet tevreden bent over een aspect van de hulpverlening.

Onze medewerkers stellen alles in het werk om op professionele wijze aan je verwachtingen te beantwoorden. Je kan dan ook steeds met de betrokken medewerker in gesprek gaan over de tevredenheid van onze dienstverlening of wanneer je verwachtingen niet worden ingelost. Op die manier kunnen we samen zoeken naar een oplossing en onze werking verbeteren.

Als zo’n gesprek niet mogelijk is of niet het gewenste resultaat oplevert voorziet CGG Waas & Dender volgende mogelijkheden: 

  • U kan uw klachten, opmerkingen en ideeën mailen naar contact@cggwaasendender.be 
  • U kan telefonisch of schriftelijk contact opnemen met de directeur van het centrum, Ben Engelen. Te bereiken op de maatschappelijke zetel van CGG Waas & Dender, Parklaan 14B, 9100 Sint-Niklaas, via 03 760 00 70 of via directie@cggwaasendender.be
  • U kan contact opnemen met de onafhankelijke ombudspersoon van het overlegplatform geestelijke gezondheidszorg Oost-Vlaanderen (PopovGGZ). Contactgegevens kan u vinden via deze rechtstreekse link